Welcome to GoNdoR

  Regulamentul Serverului

  Distribuiţi
  avatar
  Vizitato
  Vizitator

  Acceptat Regulamentul Serverului

  Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam Mai 07, 2011 1:57 am

  I. Limbaj

  Noi nu acceptăm pe acest server folosirea unui limbaj obscen. Orice injurii şi jigniri aduse altor jucători se sanctionează în funcţie de gravitatea faptei. Daca vedeţi pe cineva că vă adresează cuvinte urâte, nu răsundeţi acestora, incercaţi să vă abţineţi, pentru că, dacă îi raspundeţi veţi avea şi voi probleme. în aceasta situtaţie este cel mai bine să faceţi un screenshot (F8) şi sa-l reclamaţi pe forum la secţiunea Plangeri sau să chemati un admin la locul faptei prin comanda /report.

  In funcţie de gravitate se vor lua urmatoarele măsuri:

  Jucatori:

  1.1 Injurii moderate (ex. "mm", "fmm", "boule", "eşti prost rau" etc.) la adresa jucătorilor:
  -> kick la prima abatere
  -> kick  la a 2-a abatere
  -> warn la a 3-a abatere
  -> ban 3 zile la a 4-a abatere
  -> ban 5 zile dacă se mai repetă
  -> ban 10 zile dacă nu se mai opreşte

  1.2 Injurii grave la adresa jucătorilor:
  -> warn la prima abatere
  -> ban 3 zile la a 2-a abatere
  -> ban 5 zile la a 3-a abatere
  -> ban 10 zile dacă se mai repetă
  -> ban permanent daca nu se mai opreşte

  1.3 Spam cu injurii la adresa jucătorilor:
  -> ban 3 zile la prima abatere
  -> ban 5 zile la a 2-a abatere
  -> ban 10 zile la a 3-a abatere
  -> ban permanent dacă se mai repeta

  Admini:

  1.4 Injurii moderate la adresa adminilor:
  -> ban 5 zile la prima abatere
  -> ban 10 zile la a 2-a abatere
  -> ban permanent dacă se mai repetă

  1.5 Injurii grave la adresa adminilor sau a serverului:
  -> ban permanent la prima abatere

  1.6 Limbaj nu foarte obscen sau cu injurii nu aşa grave la adresa unui jucator, unei facţiuni în ad:
  -> ban 5 zile la prima abatere
  -> ban 10 zile la a 2-a abatere
  -> ban permanent la a 3-a abatere

  1.7 Limbaj nu foarte obscen sau cu injurii moderate la adresa unui admin sau serverului în /ad sau /report:
  -> ban 10 zile la prima abatere
  -> ban permanent la a 2-a abatere

  1.8 Limbaj obscen sau cu injurii grave la adresa unui jucator, unui admin, unei facţiuni sau serverului în /ad sau /report:
  -> ban permanent la prima abatere

  Notă: Vor primi ban permanent jucatorii de level 1 care intră pe server special ca să înjure sau să aducă insulte serverului.
  II. Deathmatch şi drive-by
  * Drive-by este permis doar ca pasager atunci cand masina se afla in miscare si doar cu armele MP5, AK-47 si M4. Este interzis drive-by ca sofer.


  * Deathmatch (DM)
  Civilii au voie sa omoare doar ca sa se apare. Atacurile din alte motive sunt interzise.
  Mafiile nu au voie sa faca DM fara un motiv intemeiat.
  Politistii au voie sa omoare doar suspectii care n-au drept de predare.
  Factiunile pasnice au voie sa omoare doar ca sa se apere. Atacurile din alte motive sunt interzise.  III. Coduri şi abuzul de buguri

  * Cei care folosesc orice tip de cod (weapon hack, speed hack, health/armour hack, jetpack etc.), intenţionat sau neintenţionat, primesc ban permanent şi ban pe IP.
  * Cine exploateaza bug-urile jocului pentru a ieşi în avantaj vor fi pedepsiţi cu ban permanent iar daca situaţia se repeta vor primi ban şi pe IP. Cel mai bine este să raportati bug-ul pe forum la secţiunea Bug Reports şi vă garantez că adminii o să aibă o parere buna despre voi prin acest gest.

  Notă: Pentru a reclama un codat folosiţi comanda /report în joc sau reclamaţi-l la secţiunea Plangeri (doar dacă aveţi dovezi concrete).  IV. Înşelătorii şi afaceri ilegale

  * Orice tentativă de inşelăciune se va sancţiona cu ban permanent (în această categorie nu intră decât inşelăciunile care au la mijloc mulţi bani). Aceeaşi pedeapsă vor primi şi cei care acţionează în grup pentru a înşela pe cineva (ex. X îi i-a masina lui Y prin inşelaciune şi i-o trimite lui Z; X şi Z vor primi ban iar Y îşi va recupera masina).
  * Vânzarea bunurilor din joc (masină, casă, bani etc.) pe bunuri materiale in realitate este strict interzisă. Cei care sunt prinşi că vând sau cumpară, vor primi ban permanent.
  * Nu este permisă vânzarea conturilor pe server sau pe forum (n-aveţi decât să o faceţi în altă parte). Cei care sunt prinşi că o fac pe server sau pe forum vor primi ban permanent.

  Atenţie: Cei care incearcă să achiziţioneze un cont să fie foarte atenţi pentru că jucătorul îşi va putea recupera contul oricând prin email.  V. Conturi clona

  * Nu este interzis să aveti mai multe conturi atât timp cât nu se efectuează niciun transfer de bani, maşini sau case între conturi. Dacă cineva este prins ca îşi transferă banii, maşina sau casa pe celălalt cont va primi ban pe ambele conturi iar bunurile sale vor fi scoase la licitaţie.  VI. Nume indecente

  * Cei care intră cu nume la mişto (ex. "Flocea") sau cu nume care seamănă foarte mult cu numele altor jucători vor primi ban.
  * Pentru nume obscen se dă ban permanent şi ban pe IP.  VII. Reclama / Publicitate

  * Nu aveţi voie să faceţi reclamă la niciun server (nu conteaza că nu-i server de SA-MP) şi la nicio comunitate sau site. în caz contrat veţi primi ban permanent şi ban pe IP.  VIII. Alte reguli

  * La 3 warn-uri primiţi ban pentru 5 zile şi nu trebuie sa faceţi o cerere de unban pe forum pentru că banul expiră automat dacă au trecut cele 5 zile.
  * Dacă greşiţi parola de 3 ori consecutiv primiţi ban pe IP.
  * Nu aveţi dreptul să spionaţi un admin prin nicio metodă (urmărire, ascultare convorbirii, TV etc.) decât dacă acesta iţi rezervă acest drept.
  * Orice anunt (ad) care nu-şi are rostul, care n-are nicio legatură cu jocul sau dat la mişto va fi sanctionat cu kick, warn sau chiar ban.
  * Comanda /report se va folosi doar pentru a reclama un codat, pentru a reclama un jucător care abuzeaza de un bug, pentru a reclama un jucător care face DM aiurea, pentru a reclama un jucător care are un limbaj vulgar si pentru a raporta o problemă întampinată în joc. Cine foloseşte report-ul pentru a lua legatura cu un admin, pentru a raporta un bug, pentru a propune ceva etc. va primi kick iar in cazul în care nu se opreşte va primi warn. Nu îngreunaţi activitatea adminilor iar când folosiți comanda /report, scrieți exact ce problemă aveți, orice report de genul "Un admin să vină până la mine că am o problemă" va fi ignorat, eventual veți primi kick.
  * Pentru a lăsa caracterul AFK va trebui sa intraţi pe modul sleep prin comanda /sleep (funcţionează doar în case) astfel veţi primi kick automat după 30 de minute. Dacă vrei să stai AFK preț de câteva minute atunci nu-ţi lăsa caracterul într-o zonă în care încurci buna desfăşurare a jocului.
  * Nu dezvăluiţi parola nimănui (nici măcar adminilor), nu acceptaţi pe messenger programe necunoscute (de tip .exe în special), nu vă puneţi parole banale (de genul numele contului, numele tău adevărat etc. pentru că sunt uşor de ghicit). În caz contrar nu răspundem de contul dumneavoastră.
  * Nu veniţi cu scuze banale de genul "a intrat X pe contul meu şi a facut prostii", fiecare jucător răspunde de propriul său cont.
  * Nu faceţi spam pe chat (3+ linii cu acelasi text e considerat spam).

  * Job-ul Arms Dealer:
  Este interzis sa vinzi arme de fata cu un politist... daca esti prins vei fi sanctionat in functie de level-ul detinut; cei intre level 1-10 au dreptul sa aleaga intre /take la materiale si amenda de 15.000$... cei intre level 10 - 20 primesc /take la materiale...iar cei intre level 20 - .
  Pe langa aceasta regula, mafiile au voie sa vanda arme linistiti la targurile organizate de ei.

   Acum este: Mier Sept 26, 2018 12:58 pm